Cum Cumpar?

Vizualizarea cosului si finalizarea comenzii

IMPORTANT -   Preturile NU includ TVA. 

Dupa ce ati ales produsul dorit apasati "Adauga in cos" si in fereastra nou deschisa alegeti cantitatea si apoi "Actualizare cos cumparaturi". Pentru a alege si alte produse apasati "Continua cumparaturile" si repetati pasii anteriori.

In partea stanga a site-ului veti regasi continutul cosului si valoarea acestuia. Valoarea este fara TVA.

Dupa ce ati stabilit continutul cosului apasati "Spre finalizarea comenzii" . 

Se continua cu urmatoarele etape:

1.Metoda finalizare comanda. Site-ul este in lucru si va rugam sa mergeti pe varianta "Finalizare comanda ca vizitator neinregistrat". Apoi "Continua".

2.Informatii facturare. Va rugam sa ne indicati datele de facturare prin completarea campurile marcate cu "*". In cazul in care doriti ca livrarea  sa fie realizata la  adresa de facturare, apasati "Livrare la aceasta adresa" si apoi "Continua". Pentru cazurile in care doriti sa primiti produsele la o adresa diferita de cea de facturare, va rugam marcati "Livrare la o alta adresa" si apoi "Continua".

3.Livrarea se va efectua prin curier, iar costul livrarii este de 17 Lei la care sa adauga TVA. Costul de 17 Lei fara TVA este fix, indiferent de valoarea comenzii si apare pe factura. Costul de transport de 17 Lei + TVA este valabil pentru localitatile din lista Fan Curier sau Urgent Curier. Pentru localitatile neincluse in lista, va rugam sa ne contactati pentru a va estima costurile suplimentare.

4.Plata produselor comandate se va efectua la curier in momentul primirii lor.

5. Dupa efectuarea comenzii,  in cateva minute, veti primi un email de confirmare a acesteia, va rugam sa verificati si directorul Junk,Bulk sau Spam. In cazul in care nu ati primit confirmarea, este o eroare si va rugam sa ne contactati la 0727 493 043.

 

Va multumim,

SuportHartie.ro

[profiler]
Memory usage: real: 14680064, emalloc: 10671760
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem