Mopuri Profesionale

      Protos Consult pune la dispozitia clientilor sai o gama bogata de mopuri profesionale.
      In functie de tipul de curatare, mopurile profesionale se pot imparti in doua categorii: mopuri profesionale pentru curatare umeda si mopuri profesionale pentru curatare uscata – indepartare praf sau lustruire.
      Pentru curatarea umeda, va propunem urmatoarele variante de mopuri profesionale:
-    mop profesional din bumbac de 250 g pe care il recomandam pentru spatii mici si medii, acolo unde folosirea unui carucior de curatenie cu 2 galeti este dificila;-    mop profesional din microfibra de 150 g, recomandat pentru spatii mici si medii. Folosirea mopurilor din microfibra va ajuta sa economisiti apa si detergent;-    mop profesional din bumbac de 400 g, tip Kentucky, cu banda. Acest mop profesional este recomandat pentru spatii medii si mari, iar constructia lui solida ii confera o durabilitate sporita.-    mop profesional din bumbac, tip banda, disponibil in doua dimensiuni: de 40 si de 50 cm. Il recomandam pentru spatii medii si largi. -    mop profesional din microfibra, tip banda, disponibil in doua dimensiuni: de 40 si de 50 cm. Aceste mopuri profesionale sunt recomandate pentru spatii medii spre largi.
      Pentru mopurile profesionale pentru curatare umeda sunt disponibile si prinderile din plastic aferente.
      Pentru curatare uscata sunt disponibile urmatoarele mopuri profesionale:
-    mop profesional din bumbac, tip banda, din care avem doua dimensiuni: de 40 x12 cm si de 60 x 12 cm. -     mop profesional acrilic, tip banda, din care sunt disponibile doua marimi: de 40 x12 cm si de 60 x 12 cm. In functie de marimea pardoselelor de curatat, puteti alege dimensiunea corespunzatoare.
      Ca si optiuni de achizitie, mopurile profesionale din bumbac pentru curatare uscata pot fi livrate in doua variante: sistemul format din prinderea metalica si mopul propriu-zis, ori numai rezerva de mop.Mopul profesional acrilic de 40 x12 cm este disponibil, la fel, in doua variante: sistemul complet sau rezerva mop, iar cel de 60 x 12 cm este disponibila numai rezerva.Pentru mopurile profesionale pentru curatare uscata (bumbac sau acrilice), indiferent de dimensiune, nu avem momentan in oferta  prinderea metalica separata.Tot la acest capitol, am introdus si cozile pentru mopuri, disponibile in 3 variante: bara metalica de 140 cm, bara din aluminiu anodizat de 140 cm si bara de 150 cm din aluminiu anodizat.
     Preturile NU includ TVA.

Produse 13 până la 18 din 18 total

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă
    Pagina:
  1. 1
  2. 2

Produse 13 până la 18 din 18 total

per pagină

Matrice  Listă 

Setează direcţie descendentă
    Pagina:
  1. 1
  2. 2
[profiler]
Memory usage: real: 15990784, emalloc: 12890760
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem